Disclaimer

Een deel van de inhoud van deze website is gebaseerd op levensverhalen van mensen. Wij kunnen daarom niet garanderen dat alle inhoud van de website volledig juist of niet kwetsend is. Wij kunnen daarom ook niet aansprakelijk worden gesteld voor dergelijke informatie of voor enige materiële of immateriële schade als gevolg hiervan.

Mocht u van mening zijn dat een van de gepubliceerde verhalen ongewenst herleidbaar is naar u (als bijv. een google zoekopdracht met uw naam naar onze site verwijst) neem dan contact met ons op via info@zelfmoord.nl.

Let op: Zelfmoord.nl en Stichting LeefMee zijn geen onderdeel van Stichting 113 Zelfmoordpreventie. Wij verwijzen slechts naar hun website.

113 Zelfmoordpreventie is een Nederlandse stichting die zich richt op het voorkomen van zelfmoord. De stichting is 24 uur per dag bereikbaar voor suïcidale mensen met een hulpvraag, een verzoek om informatie of een luisterend oor. Mensen kunnen telefonisch contact zoeken vanuit Nederland op 113. Hulp wordt ook geboden per e-mail of chat, desgewenst volledig anoniem.