Zelfmoord.nl
Hier mag je jouw verhaal vertellen. Hoe is het zover gekomen dat je nu aan zelfmoord denkt?


Van pesten naar depressie/zm gedachtes/zelfbeschadiging
Hoi . Ik heb een beetje getwijfeld om dit online te zette maar me mentor zegt dat jullie me misschien wat tips konde mee geven misschien dus ik probeer t maar gewoon ...
Ik ben vanaf groep 4/5tot 3e jaar middelbare school elke dag elke minuut gepest bedreigd geslagen en t is net n week geleden gestopt ik ben heel depressief ik doe mezelf al 4jaar pijn en ik wil al 2jaar dood ik kan t niet meer aan ga bijna niet naar school misschien 3x in de week en ik kan me niet concentreren ik wil graag hulp maar vind het moeilijk om mense te vertrouwe ik vertrouw zelfs me ouders hier niet mee ik kan het nie vertellen en lijd elke dag aan slaap te kort en ik ben hele dage aan het slape ook als ik op school ben slaap ik de helft van de dag en krijg k nie veel mee en thuis ook en eet nie veel ik ben gestopt met sporten en begin weer dik te worden en lelijk
en heb elke dag me mentor aan de lijn en op whatsap maar dat helpt ook niet dat is voor de veiligheid maar ik trek het allemaal niet eens meer helppp!!!!

23-12-2018  |  Naam: Annoniem  |  Leeftijd: 16  |  Provincie: Noord-Holland
yo
Hey, ik zet hier mijn verhaal en ik heb eigenlijk geen idee waarom, misschien omdat ik het zelf kwijt moet en misschien omdat ik mensen ergens ook wil helpen. Ik ben nu al meerdere jaren depressief, de laatste keer dat in mijn spiegel kon kijken en van mezelf kon houden was ergens in groep 7 namelijk. Nu bijna 3 weken geleden heb ik een zelfmoordpoging gedaan, ik ben opgenomen op de eerste hulp met een zware overdosis pillen en als ik niet op tijd was gevonden was ik hier nu niet meer geweest. Sinds toen heb ik met meerdere mensen, psychologen etc. gepraat en ik loop nu ook bij een jeugd psychiatrie iets waar ik elke week met iemand moet praten. Ik wil vooral zeggen dat ik nog lang niet beter ben en ik ergens ook niet weet of ik dat ooit zal worden maar als je dit leest en je wil dood en je denkt dat je niets meer hebt om voor te leven probeer dan ergens aan een toekomst te denken, en ik weet dat dat moeilijk is en dat je eigenlijk geen doel of toekomst of iets voor jou ziet, maar geef de hoop nog niet op. Ik had dat wel gedaan, want ik ben gewoon een erg zwak persoon omdat ik niet kan blijven vechten, maar als je dit leest ben je er nog en probeer gewoon te vechten, probeer je reden om te leven te vinden. Ik ben er misschien niet eens meer als je dit ziet omdat ik de stemmen in mijn hoofd gewoon niet meer uit kan zetten en gewoon moe ben, maar probeer sterker te zijn dan ik ben. Ik denk dat mijn poging ergens wel mijn ogen heeft geopend omdat ik erachter kwam dat mensen meer om je geven dan je denkt en hoewel ik nu geen toekomst kan zien ga ik er toch nog wel voor proberen te strijden, mijn grootste advies is praat erover. Ik weet als geen ander dat je je schaamt voor wat je voelt en dat je bang bent dat mensen je anders gaan zien omdat suïcide gewoon enorm taboe is, maar praat met mensen, zie het als een laatste kans die je het leven geeft zodat je anderen de kans geeft ergens om je te helpen. Ik moest dit even kwijt I guess, blijf allemaal sterk.

XXX-

18-12-2018  |  Naam: Mona  |  Leeftijd: 16  |  Provincie: Zuid-Holland
...
Sinds dat ik 9 ben wil ik al dood. Ik bedacht altijd plannen om van huis weg te lopen. Om zelfmoord te plegen.
Mijn depressie wordt steeds erger. Waarom leef ik? Wat heb ik voor nut in deze wereld? Niemand vind mij aardig. Ja, ik heb een paar vriendinnen. Maar ik heb gewoon niet het gevoel dat ik daar alles bij kwijt kan, en altijd pikken andere mensen mijn vriendinnen in. Sinds dat ik 9 ben doe ik ook al aan pro-ana. Maar zelfs daar ben ik te slecht voor. Ik kijk elke dag op sites hoe je je leven kan beroven, maar ik durf het niet... ik heb mezelf al meerdere keren gesneden of geprobeerd een water of medicijnen overdosis te nemen. Nooit gelukt. School voelt als een zware last op mijn schouders, ik ben de hele dag bang voor wat mensen van mij denken, wat ze gaan zeggen of dat ik iets fout doe. Ik durf niet voor de klas te presenteren.
Mijn vriendinnen weten niet hoe ik echt ben.

Ik durf niet ergens om hulp te vragen, bang vor wat andere denken of dat ik het niet aankan. Ik wil niet meer dat domme, verlegen meisje zijn in de klas en bij me vriendinnen de IDC girl. Ik wil mezelf zijn, of dood.

Ook probeer ik van huis weg te lopen, heb al zoveel plannen gemaakt. Weet dat het makkelijker klinkt. Maar toch, als ik opnieuw kon beginnen....

Ik weet dat jullie hier niks aan hebben, maar hopelijk voel ik me nu iets happyer, ben uiteindelijk zelf degene die deze site zocht.

Ik zag me leven altijd als “beter” als ik dunner ben. Dus ga dat maar eens proberen, veel erger kan deze shit niet meer worden...


Sorry dat ik zo onduidelijk praat.

18-12-2018  |  Naam: ...  |  Leeftijd: 13  |  Provincie: Noord-Holland
Zelfmoord Gedachten
Beste Iedereen die dit leest,
Ik ben een jongen die veel sport ik ben SOMS blij als ik sport. Ik vind mezelf overbodig op de wereld omdat mijn ouders veel geld voor me betalen en niet echt iemand iets aan mij heeft. Mijn ouders proberen mij op te vrolijker maar dat lijkt niet erg goed te lukken. Ik probeer mezelf soms wel op te vrolijker maar dat helpt ook niet. Ik heb al jaren Zelfmoord gedachten. Als ik zelfmoord zou plegen dan zou ik van een gebouw afspringen denk ik. Is het handig om zelfmoord te plegen en is deze methode pijnloos? Ik kijk erg tegen het leven op.

18-12-2018  |  Naam: Anoniem  |  Leeftijd: 14  |  Provincie: Limburg
Hallo
Ik wil een einde aan m'n leven maken omdat ik werd gepest en bedreiging+moeilijke situatie zit geef me af. U. B een tip
16-12-2018  |  Naam: Arno  |  Leeftijd: 13  |  Provincie: Oost-Vlaanderen
depressieve moeder
hoi ik ben 13 jaar oud mijn moeder is nu al zo een 2 jaar depressief ze wil geen hulp gaan zoeken hiervoor. ze heeft buien waarin ze opeens heel boos word en dan de hele dag in bed gaat liggen dingen doen als lezen, tv kijken, of slapen.
op een gegeven moment barst ze los op mijn vader en krijgt hij overal de schuld van. soms roept ze dan verschrikkelijke dingen zoals dat ze wil scheiden.
vandaag was er weer zo een bui en schreeuwde ze naar mijn vader dat ze voor de trein wilde springen. hij heeft het er ongeloofelijk moeilijk mee en ik vind dit zo pijnlijk om te zien.
ik heb ook altijd het idee dat dit mijn schuld is. ik heb vaak ruzie met mijn moeder meestal over school. daarom denk ik zelf dat het beter is als ik maar gewoon zelfmoord pleeg. dat is voor iedereen makkelijker dan hebben ze geen last meer van mij en mijn verschrikkelijke gedrag.
het probleem is alleen dat ik het niet voor elkaar krijg om het te doen maar ik wil het zo graag. ik weet ook niet hoelang mijn vader dit nog vol gaat houden en ik ben bang dat als ik zm pleeg mijn vader zal breken en mijn lieve zusje van 10 compleet in de steek zal laten.
weet iemand wat ik moet doen?

16-12-2018  |  Naam: anoniem  |  Leeftijd: 13  |  Provincie: Noord-Brabant
Mijn verhaal.
Ik wil sinds een jaartje eigenlijk zelfmoord plegen. maar eigenlijk kan ik dat niet. Al die lieve mensen die ik achter laat. Ik weet zeker, ze zullen kapot zijn. ik heb geen lef om mij polsen door te snijden. Of om voor een trein te springen. Maar als ik pillen had, had ik 3 maanden geleden al zelfmoord gepleegd. Ik heb zo mij ups en downs. soms gaat het harstikke goed en ben ik gelukkig. maar ik kan heel vaak ook heel verdrietig zijn en allemaal nare dingen erbij halen die in het verleden zijn gebeurd. mijn opa die is overleden 2 jaar geleden, die ik vreselijk mis. Een nu 19 jarige jongen die mij bedonderd heeft met naaktfoto's screenshoten en zeggen dat hij van mij hield terwijl hij gewoon een vriendin had. ouders die schreeuwen omdat ik de motivatie niet heb om te leren of als ik een onvoldoende haal op de havo. Kortom, als ik het gevoel heb dat alles verkeerd gaat, wil ik dood. en voor de gene die dit lezen, het enige advies wat ik kan geven is: hou vol want later als je groot bent en misschien wel een succesvolle baan hebt met een man en kinderen denk je, wilde ik toen echt dood? ik ben nu zo gelukkig. Ik wil nu ook dood. maar ondanks dat ik deze gedachte heb, heb ik ook in mij achterhoofd dat ik in de toekomst een hele goede baan kan hebben wat ik leuk vind en misschien wel een familie. Ook al zijn er dingen gebeurd in je leven wat echt (grof gezegd) fucked up is, ik weet zeker. Ik en hoogstwaarschijnlijk jij komen er weer boven op. Zoek hulp en praat erover. Ik loop nu bij een psycholoog, en het gaat nu stukken beter. Ik heb nu toevallig een up, maar het kan over een paar dagen weer een down worden dat ik mijzelf wil vermoorden.

Je bent niet alleen, en mensen houden van je. Onthoud dat!

Emma

10-12-2018  |  Naam: Emma  |  Leeftijd: 14  |  Provincie: Utrecht
Zelfmoord?
Hey ik ben een meisje van 13 (weet het echt jong) ik ga waarschijnlijk zelfmoord plegen met een fk groot probleem. Ik ben al sinds mijn 12e ontmaagd en heb daarna vaker seks gehad uiteindelijk kreeg ik een “vaste” relatie met een jongen alles ging goed enz tot hij uiteindelijk seks wilde (voor mij geen probleem) maar op t moment lukte het niet met condoom dus ik liep weg om kleren te pakken maar hij trok me op bed en zonder condoom neukte hij zich klaar in mij! Ik heb een dag daarna de morning afterpil geslikt maar die werkte volgensmij niet. Ik heb nu last van alle zwangerschapsymptonen en voel me echt kut. Onlangs dat ik altijd veel aandacht heb gekregen/kon krijgen was ik nog altijd zwaar depressief en sneed mezelf tot mensen mij begonnen te ontwijken door mijn depressie. Ik zit nu op een school en heb geen vrienden :( iedereen haat mij en kijken altijd raar naar me armen en benen gewoon door de littekens. Ik voel me hopeloos maar in de korte tijd dat ik er nog ben wil ik voor de gene die dit leest en denkt fock it ik snap haar gewoon graag me snap leaven please me nu niet confronteren met slet junk snij je armen door want dat maakt niks beter
Xx

04-12-2018  |  Naam: Angelina  |  Leeftijd: 13  |  Provincie: Gelderland
bekende plek
Ik ben uit de groep gestoten. Het gebeurd gewoon weer. Ik ben nu compleet in shock, en ik weet wat er straks gaat gebeuren. Dan heb ik veel verdriet en spijt en heel veel pijn. Zoveel pijn … geen woorden voor. Ik doe hier iets in, maar dat is een blinde vlek voor mij. Een pijnlijke vlek waarschijnlijk. Ik ben nu alles kwijt, mijn organisatie, een vriendin, mijn leven op de schop. Ik wil niet meer. Ik kan niet zo doorgaan, maar ik kan er ook niet naar kijken. Hallo vertrouwde maar pijnlijke plek. Dit houdt pas op als ik dood ben.
30-11-2018  |  Naam: slecht  |  Leeftijd: 50  |  Provincie: Groningen
De draad even kwijt
Ik denk dat iedereen het moment kent dat je niet weet waar je mee bezig bent of waarom we hier zijn
ik word elke dag pijn gedaan ik ben niets waard en waarom zou ik afwachten tot de dag dat ik dood ga ik heb geen succes geen liefde en geen ouders die er ooit voor me waren alleen in de wereld en van mijn fouten kan ik niet eens leren ik word er alleen maar op gestraft dan ga ik maar aan de drugs om me pijn maar te vergeten maar het werkt niet als ik die pijn heel even kan vergeten en zonder gedachten door kan leven en kan stoppen met vergeven dat ik dezen gedachten heb

26-11-2018  |  Naam: Roon  |  Leeftijd: 18  |  Provincie: Noord-Brabant
« vorige  |  3  |  4  |  5  |  6  |  pagina 7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  volgende »